Primăria Turda: „ Modernizăm spațiile verzi din curtea interioară de pe strada Calea Victoriei 118.”

0505B317-83EE-46A0-A039-82E0115EF3B9

În urmă cu două luni, au fost demarate lucrările de amenajare în vederea nivelării fundației drumului la curtea interioră de pe strada Calea Victoriei 102-118

În urmă cu o lună, Primăria Turda anunța finalizarea acțiunilor de bordurare, iar astăzi se modernizează spațiile verzi din curtea interioară de pe strada Calea Victoriei 118.

În prima fază, au avut loc acțiuni de demolare a garajelor din zonă, urmând să fie executate lucrări de excavație pentru stabilirea fundației carosabilului. De asemenea, în zonă, vor fi reabilitate și modernizate atât aleile auto, cât și cele pietonale.

Primăria Turda

“În cursul zilei de astăzi echipele de la Prival au început montarea gazonului pe spațiile verzi din această zonă. La finalizarea lucrărilor, locuitorii din zonă se vor putea bucura de verdele smarald al gazonului, întreaga zonă fiind transformată într-o adevărată zonă urbană modernă.”

Lucrările prevăd reabilitarea și modernizarea aleilor auto și a aleilor pietonale, modernizarea iluminatului public, reamenajări spații verzi, reamenajarea platformelor gospodărești și înființări de parcări de reședință.

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top