nello construct

Primăria Turda: Anunț privind ajutorul pentru încălzirea locuinței aferent lunii decembrie 2023

Primăria Turda informează cetățenii despre modalitatea de depunere a cererilor pentru ajutoare la încălzire, pentru luna decembrie

Vă aducem la cunoștință că în perioada 5-20 decembrie, în intervalul orar 08:00 – 13:00, veți putea depune documentele necesare pentru a solicita ajutorul destinat încălzirii locuinței cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri și suplimentul de energie, conform prevederilor Legii nr. 226/16.09.2021, care vizează măsurile de protecție socială pentru consumatorii vulnerabili de energie.
📃Documentația poate fi depusă la sediul Direcției de Asistență Socială, str. Avram Iancu, nr. 12, prin poștă sau online pe portalul se.primariaturda.ro până la data menționată, pentru a beneficia de ajutorul de încălzire pentru luna decembrie 2023.
ℹ️Pentru mai multe detalii și informații, vă rugăm să accesați link-ul: https://asistentasocialaturda.ro/…/ajutorului-pentru…/
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: