Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby

nello construct

Rezultatele remarcabile obținute, în ultima perioadă, de clubul Leii Câmpia Turzii ne întărește convingerea într-un viitor frumos pentru sportul cu balonul oval, la Câmpia Turzii.

Grupa U8 a clubului a reușit o performanță fantastică, obținând locul al 4-lea într-una dintre cele mai puternice competiții, „Turneul Adrian Andronic” de la București. Cu victorii remarcabile, în fața unor cluburi precum Dragonii Constanța, Breendorf Brașvo, Olimpia București sau Timișoara Warriors, clubul nostru demonstrează că munca antrenorilor și talentul celor mici pot genera plusvaloare în sport.

De asemenea, grupa U14 a aceluiași club a participat la turneul național final, care a avut loc la Cluj Napoca, iar grupa de junioare la rugby în 7 participă în campionatul național, fiind clasate în prezent pe poziția a 6-a.

Primăria Câmpia Turzii a alocat o sumă consistentă de bani pentru susținerea activității rugby-istice de la Leii Câmpia Turzii, iar rezultatele obținute de aceștia ne fac mândri că investim într-un sport atât de solicitant! FELICITĂRI!

Direcția Relații cu Comunitatea

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: