Primăria Luna: Informațiile vehiculate de Ovidiu Bucur sunt neverificate, fiind atacuri, fără respectarea codului deontologic al jurnalistului!

primaria luna

În urma articolelor apărute în spațiul public, pe rețeaua facebook, în care site-ul de știri Refleqtmedia, administrat de Ovidiu Bucur, aduce acuzații grave la adresa instituției Primăriei Luna, venim cu precizările ce se impun în acest caz:

 

– Profesia de ziarist are un cod deontologic, pe care Ovidiu Bucur nu l-a respectat deloc, acela că înainte de a publica o știre ești obligat a cere punctul de vedere tuturor părților; ori Refleqtmedia nu a solicitat niciodată informații pe căi legale, de la reprezentanții instituției, folosind în repetate rânduri ca sursă unică părerea neavizată unui singur consilier local, care s-a autointitulat, fără a fi împuternicit legal, ca fiind reprezentantul Primăriei și al Consiliului Local.

– Așa zisele știri de tip news alert sunt atacuri, cu scopuri vădite de vendetă personală și denigrare nefondată, la adresa instituției si a angajaților săi.

– La ultima știre apărută, cea legată de achiziția de calculatoare, pentru a infirma acuzațiile aduse, cum că instituția ar fi comis ilegalități grave, atașăm punctul de vedere al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Pe această cale invităm cetățenii interesați în a obține informații cu caracter public să le solicite în mod onest și legal Instituției Primăriei comunei Luna, prin angajații săi! 

Adresa MDRAP

Semnează, primarul comunei Luna , Aurel Giurgiu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top