apartamente campia turzii
nello construct
m install

Ultimele știri:

Primăria Luna: „Construim locuințe pentru tineri specialiști, cu fonduri PNRR”

Proiectul PNRR privind construirea de locuințe de serviciu în Comuna Luna, pentru tinerii specialiști din învățământ și sănătate, intră în linie dreaptă.

Astăzi, la București, domnul primar, Aurel Giurgiu, a semnat contractual de finanțare aferent proiectului, în valoare totală de 2.006.955,25 lei!

Acest proiect reconfirmă preocuparea constantă a primarului Comunei Luna, pentru dezvoltarea, pe termen mediu și lung, a Comunei Luna și atragerea în comună a cât mai multor oameni de valoare.

„Planul meu de dezvoltare al Comunei a început odată cu implementarea proiectelor de apă, canalizare și asfalt – acela a fost primul pas. Apoi am început demersurile pentru Cartierul Avram Iancu – pasul 2, acum vrem să atragem profesori, medici, ingineri, în Comuna Luna, care să aducă plus valoare comunei și să contribuie la crearea tuturor condițiilor pentru ca toți cetățenii noștri, tineri, să dorească să rămână și să locuiască acasă, în cele trei sate ale Comunei. Vom continua acest plan într-un mare fel, deoarece – în această toamnă – urmează să mai semnez contracte de investiții în valoare de peste 120 de miliarde de lei vechi, restul contractelor fiind deja semnate! Totul pentru Comuna Luna” transmite AUREL GIURGIU, Primarul Comunei LUNA.

Urmărește-ne pe:
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 79 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Verified by MonsterInsights