marian morar
m install
nello construct

Primăria Cluj-Napoca le plătește chiria tinerilor care au ieșit din centrele de plasament, însă proprietarii nu vor să se amestece cu statul!

zamblau eugen

Deși ANAF i-a avertizat cu mult timp în urmă pe proprietarii de chirii că îi vor sancționa dur dacă nu înregistrează contractul de închiriere, proprietarii continuă să „păcălească” sistemul și nu vor să se „amestece cu statul”.

Robert Isztoica este un tânăr, student la Facultatea de Drept din cadrul UBB, care abia a ieșit din centrul de plasament, aflându-se acum pe propriile picioare.

Robert a povestit în mediul online despre cum Primăria Cluj-Napoca este dispusă să plătească chiria tinerilor care ies din centrele de plasament, însă proprietarii apartamentelor nu sunt de acord cu această inițiativă, fiind obligați astfel să înregistreze contractul de închiriere la ANAF.

Potrivit celor spuse de Robert Isztoica, primăria Cluj, prin DASM, are un proiect care subvenționează chiria, adică care plătește timp de trei ani de zile chiria tinerilor care au iesit din centrele de plasament cu scopul de a-i integra mai bine social.

Robert a vorbit cu mai multi propietari cu legat despre acest proiect, însă nu au fost de acord pentru că presupune să fie inregistrat contractul de închiriere la ANAF, extras CF a imobiliului, cont bancar unde să vireze banii pentru chirie din partea primărie Cluj lunar și copie după buletin. Multi proprietari, când au auzit acest lucru, nu au fost de acord pentru că nu doresc să se „amestece cu statul”.

Robert are nevoie de o chirie

Robert Isztoica are nevoie de chirie unde să stea și de aceea a apelat la ajutorul cetățenilor. Dacă știți vreun proprietar în Cluj care să fie de acord să-i se plăteasca chiria de catre primaria Cluj-Napoca și să dea actele necesare pentru a trimite lunar bănuții.

Bugetul maxim: 1850 de lei – chiria si cheltuieliile, în zona Gruia, Gherogheni, Grigorescu.

Numar de telefon: 0744182559.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2