nello construct

Primăria Ceanu Mare: Ajutoare de minimis de 200 de euro/ha la cartofi pentru consum și de 1200 euro/ha la struguri de masă!

Ajutoare de minimis de 200 de euro /ha cartofi pentru consum și de 1200 euro /ha la struguri de masă!
Condiții:

1. Solicitantii trebuie să dovedească ca dețin în anul 2022 minim 0,30 ha cartofi de consum iar în cazul strugurilor de masă, solicitanții sunt eligibili dacă dețin între 1000 mp și 10 ha.

2. Pentru a primi ajutorul de minimis,solicitanții trebuie sa dovedească prin depunerea la Direcția Agricolă Județeană a unor documente justificative ( bon fiscal, factură, file din carnetul de comercializare) faptul ca au vândut până la data de 22.11.2022 o cantitate de minim 6 tone /ha în cazul cartofilor de masă dintr-o producție minimă de 15 tone / ha, respectiv 6 tone / ha la producția de struguri de masă ( care reprezintă și producția minima pe ha ce trebuie obținută la această cultură).

Toate informațiile necesare pentru a întocmi dosarul pentru ajutorul de minimis pe cele doua culturi cartofi respectiv struguri de masă le găsiți în adresa publicată mai jos.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: