Primăria Câmpia Turzii: Pas cu pas, îmbunătățim aspectul fiecărui cartier

nello construct

O echipă condusă de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, s-a deplasat astăzi în teren pentru a analiza un nou proiect de reabilitare și configurare urbanistică.

🚧Este vorba despre cvartalul cuprins între străzile Gheorghe Barițiu, Aurel Vlaicu, Oituz și Retezatului, care include străzile Aleea Vânătorilor și Aleea Constructorilor. În această locație avem un proiect de creștere semnificativă a numărului de locuri de parcare de reședință, prin desființarea garajelor existente. De asemenea, prin „redesenarea” peisajului actual, ne dorim un aspect nou, cu alei pietonale, care să fie în beneficiul tuturor cetățenilor care tranzitează zona.

✅De asemenea prin proiect, zona va fi mult mai accesibilă inclusiv pentru autospecialele de urgență (pompieri, ambulanță etc).

🆙Acest obiectiv de investiții va fi demarat în perioada următoare.

Direcția Relații cu Comunitatea

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: