ct caietsarcini

Primăria Câmpia Turzii a anulat procedura de achiziție publică de servicii de publicitate!

Cu doar o zi înainte de depunerea ofertelor pentru achiziția de servicii de publicitate în mass-media locală, procedură inițiată de Primăria Câmpia Turzii, s-a luat decizia de anulare a procedurii! Motivația anulării: ”în vederea revizuirii caietului de sarcini”.

 

Administrația locală a intenționat să achiziționeze servicii de publicitate pentru print, online și transmisiuni live video. Deși s-a chinuit luni de zile să facă un caiet de sarcini care să conțină procedurile de achiziție, la data publicării caietul de sarcini a conținut numeroase erori, de la subdimensionarea financiară a unor servicii, la supradimensionarea altora sau chiar încadări ”ciudate” în ceea ce privește grilele de audiență.

SC Geflo Media SRL, editorul publicației TurdaNews, a transmis un email către administrația locală din Câmpia Turzii (24.04.2018), în care a atras atenția asupra unor situații incorecte care puteau rezulta din finalizarea procedurilor în baza acestui caiet de sarcini.

În seara aceleiași zile, pe TurdaNews s-a publicat un articol în care am atras public atenția asupra unor situații ciudate, dacă nu chiar incorecte.

Citește și:

Primăria Câmpia Turzii își bate joc de principiile corecte ale achiziției de servicii publicitare!

Nu știm dacă demersul administrației locale este o consecință a atenționărilor transmise de TurdaNews, însă decizia de revizuire a caietului de sarcini, în speranța elaborării unor proceduri cât mai corecte, este salutară și o apreciem ca atare!

ct caietsarcini 01

Comentarii

ULTIMELE articole: