marian morar
m install
nello construct

Primăria Câmpia Turzii: 🙏🏻Pentru seniorii comunității noastre… (FOTO)

zamblau eugen

✅În semn de apreciere față de ei și pentru a marca, într-un mod aparte, Ziua Internațională a Persoanelor Vârsnice, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a dedicat săptămâna 2 – 8 octombrie 2023 comunității de vârstnici din municipiul nostru.

👴🏻Centrul pentru seniori „Respect” din subordinea Direcției de Asistență Socială, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Pavel Dan”, a organizat o serie de manifestări speciale pentru vârstnicii noștri. Fiecare dintre aceștia a avut parte de un spectacol artistic la domiciliu, au primit flori și diplome de excelență, din partea noastră, iar doamnele au avut parte de o surpriză inedită.

💇🏻Fiecare doamnă a comunității de seniori din Municipiul Câmpia Turzii, beneficiară a Centrului pentru seniori „Respect” a primit o sesiune de coafură, la domiciliu. Această surpriză putut fi posibilă prin amabilitatea unor hair-stiliste din orașul nostru, cărora le mulțumim.

🤗Prin activitățile desfășurate am dorit să le arătăm seniorilor noștri că nu sunt singuri, că sunt membri apreciați ai comunității și că fiecare dintre ei contează foarte mult pentru noi! La Mulți Ani, tuturor persoanelor vârstnice!

Direcția Relații cu Comunitatea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2