Prima ediție Turda Tunnig Show! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09031960-9D44-45E4-9DC9-91C213AE8D20

Astăzi, 4 Septembrie 2021, a avut loc prima ediție Turda Tunning Show în parcarea de la Restaurant Talora, la intrarea în Turda dinspre Cluj.

Astăzi, la ora 09.00, în parcarea restaurantului Talora, s-a dat startul primei ediții Turda Tunning Show. Circa 80-100 de mașini participante, din mai multe județe, cum ar fi Timiș, Sibiu, Brașov, Satu Mare, Baia Mare și evident, Cluj, au fost prezente la acest eveniment.

Deși este vorba de un concurs, având in vedere că există și o premiere, evenimentul nu s-a simțit așa. Participanții s-au împrietenit și au schimbat între ei păreri, opinii și povestiri. Ba chiar acesta a fost și scopul evenimentului, o întâlnire între pasionații de mașini.

Nu doar automobiliștii s-au bucurat de de acest show, ci și copiii până în 14 ani care au avut la dispoziție o trambulină pentru a se distra.

Concursul de tobe

După o lunga așteptare de câteva ore, au reușit să ajungă toți cei care s-au înscris în concurs, iar Nyk Mureșan, organizatorul acestui show automobilistic, a dat startul concursului de tobe.

Deși timizi în general, concurenții au prins curaj și au arătat capacitatea mașinii pe care o posedă prin concursul de tobe. Fiecăruia i s-a pus în fața tobei o scândură atașata de un skateboard, iar cine împinge cel mai tare scândura prin turația motorului, câștigă.

Nu toți cei prezenți au venit să participe, ci unii s-au bucurat doar să privească și să discute cu alți pasionați despre mașini.

Mâine, adică duminică, 5 Septembrie, între orele 12.00-15.00, va avea loc premierea, iar ulterior automobiliștii vor pleca într-o descindere în Cheile Turzii, pentru o sesiune foto.

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comentarii
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top