ludovic orban alin tise

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, i-a dat cu flit lui Ludovic Orban: ”E inferior politic”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a efectuat o vizită în zona Clujului, în cursul zilei de ieri. Vizita s-a prezentat oficială, din partea președintelui Camerei Deputaților, însă neoficial a fost și o ”vizită de campanie”, în perspectiva alegerilor interne din PNL, unde Orban speră să recâștige președinția partidului.

La conferința de presă care a avut loc ieri la sediul PNL Cluj, Alin Tișe a lipsit, la fel și primarul municipiului reședință de județ, Emil Boc.

Alin Tișe a spus în mod clar și răspicat că a refuzat participarea la conferința de presă sau la orice întâlnire cu liderul PNL, pentru că acesta îi este ”inferior politic”, iar PNL trebuie să se reformeze.

”Domnul Buda (n.r., europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Cluj) este președintele organizației și participa in acesta calitate.

In ceea ce ma privește,

Nu voi mai accepta ca munca mea din județ sa fie folosită ca exerciții de imagine ale unora care vin in vizita pe aici și apoi pleacă . Sa-și facă imagine cu activitatea și cu realizările lor, dacă o au .

E o chestiune de etica politica.

Oameni incompetenți in județele lor (care nu au câștigat la vot direct nici o bătălie electorală) vin la Cluj sa se laude cu munca altora iar apoi ne tratează cu lipsa de respect: vezi numirea prefectului de Cluj.

Ne pretind rezultate electorale bune iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politica din județ și ne afectează negativ electoral.

Oameni inferiori politic vin la Cluj sa se laude cu munca noastră și sa o dea exemplu.

Am trecut de faza aceasta.

Nu mai impresionează pe nimeni acest comportament politic al unora.

Activitatea mea politica administrativă este cartea mea de vizita.

Politica se schimba. Oamenii trebuie sa se schimbe. Unii din partid încremeniti in funcții nu înțeleg asta și vor fi vânturați de electorat.

Reformarea PNL este obligatorie.”, a transmis șeful CJ Cluj, citat de siteul stiripesurse.ro.

În schimb, Ludovic Orban a fost primit foarte bine la Câmpia Turzii și la Turda, unde primarii Dorin Lojigan și Cristian Matei au avut întâlniri oficiale și i-au prezentat unele proiecte de dezvoltare locală.

Ludovic Orban este singurul care și-a anunțat intenția de a candida la funcția de președinte al PNL, la congresul care va avea loc în acest an. Însă, în culise se vorbește și de o posibilă candidatură a premierului Florin Cîțu.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.