marian morar
m install
nello construct

Preot călugăr din Florești, oprit de la săvârșirea celor sfinte, după ce s-a filmat jucându-se cu ”mădularul”

zamblau eugen

Un preot călugăr de la Mănăstirrea ”Acoperământul Maicii Domnului” din Florești, a fost oprit de la săvârșirea celor sfinte, după ce jurnalistul clujean Liviu Alexa a dezvăluit că acesta s-a filmat jucându-se cu organul sexual, iar filmarea a pus-o pe un grup destinat celor cu înclinații gay.

”In sfanta zi de Joia Mare din Saptamana Patimilor, cu ce credeti ca se ocupa ierodiaconul Chiriac? Se filma singur in pat frecandu-si “lumanarea” si ridicand sexy din sprancene mandru de ea. Apoi a trimis-o pe Grindr, aplicatia de agatat a gay-ilor din intreaga lume, acolo unde avea o conversatie cu un alt gay pofticios. Acesta i-a cerut popii sa isi faca o filmare cu “lumanarea”, dar sa i se vada si fata. Iar calugarul Chiriac s-a conformat mintenas, conversatia a trecut de pe Grindr pe Snapchat, unde cei doi au impartit detalii dintre cele mai pidosnice.”, a scris Liviu Alexa pe ziardecluj.ro.

Azi, Mitropolia Clujului a dat un comunicat de presă, în care anunță aplicarea unor restricții în cazul preotului călugăr, atât în ceea ce privește săvârșirea celor sfinte, cât și în privința activității acestuia la Radio Renașterea, radioul Arhiepiscopiei Cluj.

”Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului a luat act de acuzațiile aduse ierodiaconului Chiriac Bărăian, de la Mănăstirea Florești, …, și, în conformitate cu articolul 88, alin. 29 din Statutul pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române, chiriarhul a decis oprirea sus-numitului ierodiacon de la săvârșirea celor sfinte și a dispus cercetarea cazului. De asemenea, pe durata cercetării cazului, ierodiaconul Chiriac Bărăian a fost suspendat din activitatea de la Radio Renașterea”, au comunicat cei de la Mitropolia Clujului.

IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, a luat măsurile cuvenite la scurt timp după ce informația a apărut în spațiul public.

”Îl vom asculta mai întâi, pentru că așa este normal. Până atunci nu mai are voie să oficieze Sfânta Liturghie. Nici la Radio Renașterea nu mai are voie. Vă dați seama că acest om le vorbea oamenilor la Radio, despre cum trebuie să se poarte în Postul Mare. Este clar un act de sminteală. Am dat dispoziție ca în Vinerea Mare să vină la mine. Maica stareță de acolo ne-a comunicat că este la Palatca. I-am spus să meargă după el și împreună să vină la mine”, a declarat Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, citat de foaiatransilvana.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

4 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2