Premiul pentru cel mai bun jurnalist intră din nou în portofoliul TurdaNews, pentru a doua oară, consecutiv!

foto_082017_geluflorea-premiu

Jurnalistul Gelu Florea, de la TurdaNews, a câștigat trofeul acordat celui mai bun jurnalist, în cadrul Galei de Excelență de la Zilele Municipiului Turda, pentru al doilea an consecutiv.

 

Premiul a fost acordat în baza unui sondaj efectuat, la care au votat cei care au stabilit câștigătorii celor 10 categorii premiate, la care s-a adăugat și Premiul Special, adjudecat de echipa de handbal Potaissa Turda.

Pe baza voturilor, în finală s-au calificat, alături de reprezentantul TurdaNews, Ionel Ignat (TurdaInfo) și Tudor Mureșan (inTurda).

”Pentru al doilea an consecutiv, am fost desemnat cel mai bun jurnalist, în cadrul galei ZMT 2017, pe baza voturilor acordate de turdeni… Chiar dacă mai târziu (evenimentul fiind în 13 august 2017), din motive obiective legate de activitatea profesională, le mulțumesc celor care consideră asta și m-au votat! 

Însă, așa cum am spus și în cadrul Galei de Excelență, consider că acesta este un premiu al siteului de știri TurdaNews, în ansamblul său, eu fiind doar jurnalistul care sunt identificat mai pregnant cu acest proiect, lansat de mine în anul 2008…

La fel de bine, merită acest premiu și colegii mei, care depun o muncă profesionistă și care fac din TurdaNews organul de media cu cea mai mare audiență locală, la mare distanță de orice alt concurent. Daciana Derda, Florin CrisanEugen Pop, oricare putea fi în locul meu, pentru a ridica un premiu care ne aparține tuturor celor de la TurdaNews.

Suntem o echipă faină și am niște colegi cu care chiar mă mândresc! Și sper ca de la 1 septembrie echipa să fie și mai mare, pentru că vrem să facem lucruri faine în ceea ce privește media profesionistă.

Chiar dacă mulți percep TurdaNews ca o ambiție personală, o afacere prosperă în media locală, eu vă spun că e mai mult de atât… 

Este respectul față de cititor, este munca asiduă (de multe ori nevizibilă sau doar intuită) a mea și a colegilor mei, sunt ore, zile, luni de frământări pentru a face din TurdaNews un produs mai bun, care să se depășească pe sine în primul rând, sunt investiții, satisfacții și decepții (pentru că orice drum are provocările sale), e dorința de a afla adevărul, de a informa corect, de a rezista amenințărilor unora, e intenția de a crea un produs media profesionist, cu care să ne mândrim fiecare dintre noi, cei de la TurdaNews… și multe altele!

Le mulțumesc colegilor mei, pentru că îmi oferă șansa de a face parte din cea mai bună echipă din mass media locală! Împreună am învățat că ”zborul înseamnă mai mult decât să dai din aripi, de colo-colo! asta poate să facă și un… țânțar!” (”Pescăruşul Jonathan Livingston”, de Richard Bach – citiți-o, merită!).

Pescăruşii, cred că ştiţi, nu ezită niciodată, nu cad niciodată…”, a precizat Gelu Florea, pe contul său de Facebook.

TurdaNews este un site de știri locale, deținut de societatea Geflo Media SRL, la care jurnalistul Gelu Florea este acționar unic.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top