Premii de 1.000 și 3.000 de lei pentru fiecare elev din județul Cluj care a obținut media 10 la examenul național de Evaluare Națională, respectiv Bacalaureat

premiere

Cei 20 de elevi clujeni, 4 absolvenți ai liceelor clujene și 16 absolvenți ai claselor a VIII-a, din județul Cluj, au fost premiați de către conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj, în cadrul festivității de premiere organizate la sediul IȘJ, cu respectarea măsurilor impuse de actualul context pandemic.

Cuantumul stimulentului financiar acordat fiecărui absolvent care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat este în valoare de 3.000 lei, respectiv de 1.000 lei pentru absolvenții învățământului gimnazial care au obținut media 10 la examenul național de Evaluare Națională, sesiunea iunie-iulie 2021.

Printre aceștia și un o elevă de la Școala Ioan Opriș Turda – Sas Alexia Maria.

“Festivitatea de premiere a elevilor care au reușit performanța de a obține medii de 10 la examenele naționale din această vară ne-a făcut să retrăim emoția și bucuria care ne-au încercat în momentul afișării rezultatelor. Notele de 10, dar și celelalte note mari care au plasat județul Cluj pe primul loc la nivel național, la toate examenele din anul școlar 2020-2021, sunt dovada unui proces educațional de calitate în școlile clujene. Îi felicit pe toți elevii premiați azi, pe părinții și profesorii lor, care au contribuit la aceste rezultate de excepție ale Clujului și le doresc să rămână aceiași tineri de 10 care să performeze în viitor, oriunde au ales să-și continue parcursul educațional”, a declarat Marinela MARC, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top