nello construct

PREMIERĂ Live Video: TurdaNews va transmite în direct Cupa Daniel Boxing Club Câmpia Turzii

TurdaNews va transmite în direct, în premieră, gala de box „Cupa Daniel Boxing Club Câmpia Turzii”, sâmbăta aceasta, începând cu ora 11:00.

Evenimentul va reuni la prima ediție, 22 de cluburi sportive de box din toată țara în Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii.

La gala care este organizată de clubul Daniel Boxing&Rusu Dan Ciprian Câmpia Turzii, în colaborare cu Federația Română de Box și Primăria Municipiului Câmpia Turzii, sportivii vor urca în ring și se vor bate în cadrul a patru categorii de greutate, respectiv cadeți, juniori, tineret și seniori.

Live pe TurdaNews

TurdaNews pune mare preț pe sportul local. Transmitem live meciuri de fotbal din liga III și IV încă din 2015, iar dacă nu suntem live, vă oferim în timp util cele mai noi informații legate de cluburile sportive din zona Turzii.

Avem o secțiune separată dedicată sportului, unde puteți citi ultimele nouăți din handbal, box, fotbal sau altele. Vezi secțiunea AICI!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: