„Pregătiți pentru Viitor!”- Proiect organizat de Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Teodor Murășanu

F08A6863-BC97-405C-BF2A-308AEB862649

Pregătiți pentru Viitor este un proiect organizat de Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Teodor Murășanu cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow care își propune să-i ajute pe cei mici în a le oferi o viziune mai complexă asupra deciziilor de viitor pe care le pot lua odată cu începerea liceului.

Copiii au nevoie de sprijin atunci când vine vorba de pasiunile lor și cum le pot converti într-o posibilă carieră de viitor. Fără acest sprijin, cei mai mulți dintre ei ajung să își aleagă profilul și liceul într-un mod superficial, lăsându-se influențați de cercurile sociale care îi îndrumă să meargă doar la liceul la care au cei mai mulți prieteni.

A-ți alege profilul după locul în care ai cei mai mulți prieteni nu este neapărat un lucru greșit, dar ne dorim că cei mici să cunoască întreagă paletă de posibilități de profesii de care dispun odată ce intră la liceu, și pe baza acesteia să înceapă să își contureze o decizie.

Programul „Pregătiți pentru Viitor”

„Pregătiți pentru Viitor” este un proiect în cadrul căruia, 100 de elevi de gimnaziu vor participa la activități educaționale prin conferințe și speech-uri ținute de profesioniști locali din diferite domenii; prin ateliere de lucru îndrumați de oameni și traineri cu expertiză în domeniu cu privire la alegerea unei cariere și cum luăm această decizie; chiar și prin discuții în vederea consilierii copiilor.

Mulți copii,în perioada gimnazială, nu știu ce înseamnă alegerea unei cariere și interacționează foarte puțin cu profesioniști din diverse domenii care ar putea să îi insipire în a alege cariera potrivită pentru ei. Tocmai de aceea, pentru că ne dorim să trăim într-o societate de indivizi responsabili și informați cu privire la ceea ce îi înconjoară, părinții Asociației de Părinți intervin cu derularea acestei inițiative.

Pentru persoanele interesate, puteți afla mai multe detalii despre proiect la adresa de e-mail: asociatiaparintilorsgtm@gmail.com.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top