m install
nello construct

Prea puţine microbuze pentru şcolari

floris

Un număr de 14 primării din judeţul Cluj au fost nevoite să închirieze microbuze de la firme private pentru transportul elevilor până la şcoli. Aceasta în condiţiile în care microbuzele speciale cumpărate pentru Regiunea de Nord-Vest nu au ajuns încă la beneficiari.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Hadrian Arion a explicat ca licitaţia pentru achiziţionarea autovehiculelor a avut loc, în primăvara, la Satu Mare, pentru întreaga Regiune de Nord-Vest. Judeţului Cluj i-au fost repartizate 31 de masini, din care au sosit de la furnizor, firma Ford, doar 17. Hadrian Arion a adaugat ca primăriile care nu au primit microbuzele au facut contracte cu firme particulare pentru transportul elevilor si sunt obligate să suporte costurile închirierii microbuzelor. El a precizat că au fost sesizate Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu-Mare despre această situaţie, pentru a forţa câştigătorul licitaţiei să îşi onoreze comanda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: