m install
petlinii
nello construct

Povestea Luna Solai, afacerea care produce ulei de floarea soarelui și are trei certificate internaționale

floris

Povestea de succes a uleiului de floarea soarelui de la Luna o are în prim plan pe Felicia Tulai, care a părăsit capitala și cariera din media pentru casa de la țară și anteprenoriat.

Într-un interviu pentru Cluj24, Felicia a povestit cum a simțit că are nevoie de o schimbare și a decis să o ia pe drumul antreprenoriatului și să se implice în activitatea familiei, care a început să preseze ulei de floarea soarelui la rece.

„În email-ul pe care l-am dat echipei mele când am plecat am spus așa: «În 13 septembrie se fac 7 ani de când lucrez în acest domeniu. La 7 ani și un copil merge la școală, mi-am propus să trec într-o altă etapă de maturizare.” a menționat Felicia Tulai despre demisia de la job-ul din București.

O figură importantă atât în povestea brandului Luna Solai cât și în viața Feliciei este tatăl acesteia, care din păcate a decedat anul trecut.

Acesta avea o moară și o presă de ulei acasă, unde presa ulei pentru oamenii din zonă când Felicia i-a întins o provocare:

,,…aș vrea să facă pentru mine 1.000 de litri de ulei, ce ar însemna asta și cât ar costa. I-am spus că este pentru colegii mei de la muncă.

Când am venit acasă cumpărase sămânță, l-am simțit bucuros că a făcut ceva pentru mine.

Am zis că, până îmi găsesc compania la care să merg, îl provoc pe tatăl meu să facem împreună ulei și într-un an de zile validăm dacă funcționează sau nu povestea aceasta.”

În interviu, Felicia menționează copilăria petrecută în satul Luna și puterea de care un om are nevoie pentru a deschide un nou capitol, de a-și asuma un risc și de a începe proiecte noi.

În 2014, după ce au trimis uleiul la Bruxelles pentru evaluare, Luna Solai a primit diploma Superior Taste Award și a devenit furnizor al Familiei Regale a României.

Tot în 2014, au început construcția unei mici fabrici care s-a finalizat în 2016.

Interviul complet aici:

FOTO/ Luna Solai, afacerea care a pornit dintr-un garaj și a ajuns până la Bruxelles.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: