marian morar
m install
nello construct

Portarul lui Mechel din tur, dat afară!

zamblau eugen
floris

Conducerea echipei Mechel Câmpia Turzii a decis să-i rezilieze contractul portarului Attila Szasz, care a apărat buturile echipei metalurgiste până la fatidicul meci cu FC Arieşul, când s-a accidentat şi şi-a rupt braţul. Cotidianul Ziua de Cluj scrie că Szasz a fost aruncat „ca o măsea stricată”.

Conducerea clubului invocă faptul că Szasz nu mai putea juca până în vară şi că nu avea nici un rost să mai continue. În schimb, fostul portar al lui Mechel a declarat sursei citate că poate juca din primăvară şi că deja are oferte în acest sens.

“Mă simt ca un nimeni. Nu e corect modul în care am fost tratat, pentru că eu am pus foarte mult suflet în această echipă. Poate s-au speriat de faptul că eram accidentat şi nu puteam juca. Sunt foarte dezamăgit de atitudinea lor. Am jucat foarte bine în tur, doar că am avut ghinionul de a mă accidenta. Acum nu vreau decât să mă gândesc la viitor. Din primăvară voi putea apăra din nou, chiar am primit oferte, dar mai aştept”, a declarat portarul Szasz pentru Ziua de Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: