nello construct

Pompierii în alertă: Scurgeri de GPL de la o stație de carburanți din Cluj! (UPDATE)

Pompierii clujeni au intervenit în dimineața de vineri la o stație de carburanți de pe strada Sobarilor din Cluj-Napoca.

„Apelul de urgență a venit la ora 7:24, anunțând scurgeri GPL, astfel că s-au deplasat de urgență la fața locului două autospeciale cu apă și spumă.

Pentru remedierea situației intervine personalul specializat din cadrul operatorului economic”, au spus pompierii.

Echipajele se află încă la fața locului pentru a monitoriza situația și a preveni orice pericol.

Reamintim că zeci de stații GPL din județul Cluj au fost amendate de inspecția muncii, în urma controalelor desfășurate luna trecută.

La sfârșitul verii, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj anunțau desfășurarea unei campanii de verificare a stațiilor GPL din județ, în contextul tragediei de la Crevedia, soldate cu trei morți și 58 de răniți.

Un număr de 91 de stații GPL și /sau benzinării din județul Cluj au fost verificate în cadrul campaniei, fiind aplicate 108 măsuri în vederea remedierii neconformităților constatate.

În urma verificărilor, 19 angajatori au fost sancționați contravențional cu 21 de amenzi în valoare totală de 67.500 lei.

UPDATE:

Intervenţia a avut loc după ce s-au raportat scurgeri de GPL. „Pompierii au intervenit imediat la fața locului. Situația este în afara oricărui pericol”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: