politia locala campia turzii

Polițiștii locali din Câmpia Turzii nu mai permit tranzitul TIR-urilor!

Polițiștii locali din Câmpia Turzii desfășoară în aceste zile o acțiune dură prin care este stopat tranzitul traficului greu prin localitate, conform indicatoarelor montate la intrarea în localitate, care limitează tonajul maxim la 7,5 tone.

Un șofer de TIR și-a avertizat ieri colegii, să nu mai intre prin Câmpia Turzii, pentru că vor fi întorși din drum și că este recomandabil să urce pe autostradă.

Acțiunea polițiștilor locali, în colaborare cu polițiștii de la IPJ Cluj, nu face altceva decât să verifice ”transporturile grele”, în localitate fiind permise doar acele mașini de tonaj care fac aprovizionare în oraș (încărcare/descărcare) sau care au garajul pe raza localității.

În cazul în care se descoperă șoferi care nu au respectat semnificația indicatoarelor de la intrarea în localitate, polițiștii pot lua măsuri de sancționare contravențională.

Nu este exclus ca acțiunea să aibă legătură cu blocajele de la Turda, unii șoferi încercând să evite traseul pe autostradă (cei care au direcția spre Baia Mare, Bistrița, Dej sau zona de Est a Clujului etc), cu coborâre la Turda pe strada 22 Decembrie 1989, din cauza ambuteiajelor de la intrarea în Turda sau din cauza faptului că acolo polițiștii locali îi mai întorc din drum, pentru că se aplică o taxă de drum pentru tranzitul pe strada 22 Decembrie 1989, conform unei hotărâri de Consiliu Local mai veche.

Sursa foto: RefleqtMedia.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.