m install
petlinii
nello construct

Polițiștii clujeni donează plasmă pentru o șansă la viață

floris

Polițiștii clujeni sunt implicați activ într-o companie de donare de plasmă intitulată „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”

Ministerul Afacerilor Interne a inițiat campania „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă”, prin care persoanele care s-au vindecat de noul coronavirus sunt îndemnate să doneze plasmă.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au îmbrățișat mesajul campaniei şi s-au prezentat, astăzi, 25 octombrie 2021, la Centrul Regional de Transfuzie din municipiul Cluj-Napoca, pentru a veni în sprijinul semenilor, printr-o acţiune de donare de sânge/plasmă.

Prin exemplul lor, poliţiştii au dorit să îi încurajeze pe cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți, anunță IPJ Cluj.

Ne adresăm tuturor celor care au simțit pe propria piele efectele acestui virus, sub forma unui îndemn de a-i ajuta pe cei care trec, în prezent, prin momente grele.

Sângele, simbol al vieții, folosește fiecărei persoane aflate în impas, iar o oră din viața noastră, dedicată donării, poate salva o altă viață!

Nu uita că și tu poți dona, contactând cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină!” este mesajul MAI.

 

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: