m install
nello construct

Poliţişti din Turda şi Cluj Napoca învaţă normele de conduită profesională

floris

25 de poliţişti din Cluj-Napoca şi Turda au început luni, 2 aprilie, primul curs adresat poliţiştilor locali. Până la sfârşitul lunii iunie, aceştia vor învăţa şi norme de conduită, dar şi cum să acorde primul ajutor în situaţii de urgenţă.

Cursurile pentru poliţiştii locali, care au debutat ieri, la Cluj-Napoca, sunt organizate în baza unui ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor. Stagiul se desfăşoară la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan", de azi, 2 aprilie, şi până pe 29 iunie.

La Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” va avea loc şi a doua serie de cursuri, în intervalul 1 octombrie – 21 decembrie 2012. Reprezentanţii şcolii clujene au declarat că aceste cursuri sunt organizate în baza unui Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor datând din luna februarie 2012 privind formarea iniţială, în anul 2012, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, a poliţiştilor locali cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi în domeniul circulaţiei rutiere.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: