m install
nello construct

Polițist clujean, prins în flagrant la UNTOLD 2023, oferind droguri unei politiste sub acoperire!

floris

Rareș Cristian Groze, polițist al Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj, a fost prins în flagrant la UNTOLD 2023, oferind droguri unei polițiste sub acoperire.

Totul s-a întâmplat în data de 5 August 2023, când Rareș Cristian Groze, alături de fratele său, acesta fiind tot polițist, au ales să-și petreacă seara la cel mai mare festival din România, UNTOLD, dar nu în calitate de polițiști, ci de civili.

Cu toate acestea, statutul de polițist nu este dat de o uniformă sau o insignă. Odată ce intri în acest domeniu, ește polițist chiar și în timpul tău liber, ceea ce înseamnă că trebuie să respecți ceea ce ai promis în momentul când te-ai angajat.

Fiind doi băieți tineri și dornici de distracție, fiecare dintre cei doi își căutau cu privirea câte o domnișoară cu care să-și petreacă noaptea. Astfel, Rares pune ochii pe o fate rușinoasă, dar extrem de frumoasă. Flirtează puțin cu ea, iar mai apoi o întreabă: „Vii cu mine la baie sa iti dau ceva bun de mirosit?”, acesta făcând aluzie la droguri.

Cum a fost prins polițistul

Deși s-a împotrivit puțin la început, fata a acceptat în cele din urmă, iar odată ajunși la baie, Rareș Cristian Groze scoate un plic cu prafuri și i-l dă domnișoarei din fața lui.

Astfel, din fata timidă de la început, domnișoara se schimbă radical la față și își scoate legitimația de inspector la Biroul de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Bihor, se prezintă și îi spune că este polițist sub acoperire.

Prima dată, polițistul clujean este șocat, dar își revine repede și cu un tupeu de nedescris, își scoate și el legitimația de polițist și spune că îl doare în cot de flagrantul BCCO.

Chiar și așa, polițistul își dă seama că a făcut o greșeală și a ales să meargă la secție de bună voie.

În tot acest timp, fratele lui Rareș, polițist de la IPJ Bihor, l-a așteptat pe acesta în van, dar după o oră, și-a dat seama că ceva s-a întâmplat. Astfel, a scăpat repede de drogurile din buzunar și a fugit.

Dosarul se află la DIICOT Sălaj.

Sursă: ziardecluj.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: