Poliția Locală Turda ia măsuri împotriva autovehiculelor staționate de mult timp pe domeniul public!

autovehicul abandonat

Poliția Locală aduce la cunoștință faptul că în ultima perioadă în municipiul nostru, terenuri aparținând domeniului public (trotuare, alei, spații verzi) sunt ocupate de autovehicule abandonate determinând un disconfort pietonilor, conducătorilor auto, tuturor cetățenilor în general. 

 

În vederea eliberării cât mai urgente a domeniului public, Poliția Locală Turda a declanșat o acțiune în acest sens pentru identificarea și somarea proprietarilor în scopul eliberării domeniului public.

Vă rugăm, să ne sprijiniți cu date și informații pentru identificarea proprietarilor sau a deținătorilor în cauză cu scopul eradicării acestui fenomen.

De asemena, Poliția Locală îi atenționează pe toți proprietarii de autovehicule staționate de mult timp pe domeniul public să ia măsuri urgente pentru eliberarea acestor spații, în caz contrar se vor aplica dispozițiile Legii 421/2002 (modificată) privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top