m install
nello construct

Poliția Locală Turda, fără nicio jenă, pe INTERZIS! Oare erau și de data asta într-o misiune? (VIDEO)

floris

Se pare că Poliția Locală Turda ori nu ține cont de lege, ori are șoferi care nu cunosc regulile de circulație, deoarece, o dată la ceva timp trebuie să facă o „poznă” și să apară în atenția publică.

Ieri, un turdean a surprins o mașină de Poliție Locală care circula pe interzis pe strada Cloșca din Turda. Bineînțeles, aici intervine o problemă. Dacă ne uităm pe Google Maps vom vedea că în urmă cu 6 luni de zile, semnul de „Interzis” nu exista la intrarea de pe strada Dr. Ioan Rațiu, dar probabil, între timp, s-au făcut modificări care nu au fost anunțate.

Dar chiar și așa, indiferent de modificări și indiferent că eu fost sau nu anunțate, tu ca șofer ar trebui să cunoști semnele de circulație, fiind principalele semne după care trebuie să ne ghidăm în trafic.

De asemenea, nu este pentru prima dată când Poliția Locală Turda încalcă legislația rutieră, mașina acestora fiind văzută parcată în stațiile de autobuz din zona Materna, în timp ce polițiștii se relaxau la o „shaormică”.

Chiar dacă au fost făcute publice imagini care dovedeau faptul că polițiștii luau masa, având mașina parcată ilegal, reprezentanții Poliției Turda au venit de fiecare dată cu precizări, specificând faptul că polițiștii se aflau, de fapt, într-o misiune.

Oare erau și de data asta într-o misiune?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: