m install
nello construct

Poliția locală din Turda s-a axat în luna martie pe amenzi acordate șoferilor contravenienți

floris

Poliția Locală Turda, prin cei 6 agenți ai Biroului Siguranța Circulației, acționează permanent pentru respectarea unei bune conduite în traficul rutier pe raza municipiului Turda în vederea asigurării disciplinei privind oprirea, parcarea și staționarea autovehiculelor pe domeniul public sau privat al municipiului, în locuri special amenajate de către Primăria Municipiului Turda și în schimbul III acordă sprijin echipajului Poliţiei Rutiere  a Poliției Municipiului Turda, pe raza Municipiului Turda în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

În urma acțiunilor întreprinse în luna martie 2015 polițiștii locali cu atribuții pe linie rutieră au acționat în scopul respectării regulilor de circulație de către toți participanții la trafic; atât de către conducătorii auto cât și de către pietoni.

În acest scop au avertizat verbal 70 de conducători de autovehicule și au sancționat contravențional 55 pentru oprire neregulamentară, staționare neregulametară și circulație pe drum cu acces interzis, valoarea totală a amenzilor fiind de 10.862,5 lei.

Din cele 55 de sancțiuni contravenționale aplicate, 29 conducători de autovehicule au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor OUG195/2002. Alături de sancțiunea contravențională principală aplicată s-au aplicat și puncte de penalizare, care au fost transmise Serviciului Rutier IPJ-Cluj pentru implementare în sistemul informatic „Registrul Național de Evidență a Permiselor de Conducere și a Vehiculelor Înmatriculate”.

În zonele intens circulate (zona centrală – str.Republicii, zona Piața Romana și zona Centrului Comercial „Materna”) s-a acționat pentru prevenirea unor acte care pot genera o situaţie de accident. Cetățenilor care au încălcat reguli de circulaţie, care au fost surprinși că traversează sau care intenționau să traverseze partea carosabilă a drumului în locuri neindicate/nemarcate li s-a indicat locația „trecerii pentru pietoni” sau li s-au aplicat sancțiuni contravenționale.

În perioada menționată, agenții de poliție au avertizat verbal 8 cetățeni și au întocmit 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.462,5 lei pentru nerespectarea prevederilor art.99, pct.3, alin.1 din OUG195/2002.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: