m install
nello construct

Poliţia locală acuzată că nu îşi face treaba

floris

Transformarea Poliţiei Comunitare în Poliţie Locală, nu reprezintă în ochii turdenilor decât o schimbare de titulatură. Nemulţumirile acestora legate de buna gospodărire a oraşului rămân cam aceleaşi.

Spre exemplu locurile de parcare ocupate abuziv de persoane aflate în tranzit, în detrimentul celor care achită anual abonamente reprezintă un subiect de discuţie postat recent pe site-ul primăriei Turda la secţiunea „sesizări online”.

“Va rog respectos sa luati masuri privind locurile de parcare pe care oameni de buna credinta le achita anual cu 150 ron dar nu pot parca fiind ocupate mereu sau blocate sunt puse doua nr de telefon de la politia locala de pomana nu se prezinta la sesizari. Va multumesc anticipat”, se arată în textul sesizării.

Reprezentanţii municipalităţii au răspuns că vor sesiza la rândul lor reprezentanţii Poliţiei Locale şi serviciul de Administrare a Patrimoniului Imobiliar.

La începutul acestui an consilierii turdeni au aprobat proiectul de hotarâre privind reorganizarea Serviciului Public – Poliţia Comunitară Turda, în Serviciu Public – Poliţia Locală Turda, cu personalitate juridică, în subordinea Primarului municipiului Turda.

Atribuţiile principale fac referire la ordinea şi liniştea publică şi paza bunurilor materiale. Poliţia locală va avea atribuţii şi în domeniul circulaţiei pe drumurile publice urmărind: fluidizarea traficului, verifică integritatea mijloacelor de semnalizare rutieră şi sesizează nereguli constatate privind funcţionarea semafoarelor, participă la acţiuni comune cu administratorul drumului pentru înlăturarea efectelor fenomenelor naturale, sprijină unităţile/structurile teritoriale ale Poliţiei Române în asigurarea măsurilor de circulaţie în cazul transporturilor speciale şi al celor agabaritice pe raza teritorială de competenţă etc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: