Poliţiştii, pe străzi de revelion

nello construct

500 de poliţişti vor veghea ordinea şi liniştea publică a clujenilor în perioada 31 decembrie 2008 – 1 ianuarie 2009. Aceştia vor asigura desfăşurarea paşnică a evenimentelor din oraş în noaptea de Revelion, vor preveni actele de vandalism şi vor asigura fluiditatea traficului rutier.

 

De asemenea, aceştia vor supraveghea atent locurile unde se comercializează şi unde vor avea loc focuri de artificii pentru a asigura respectarea regulilor şi pentru a preveni eventualele accidente datorate utilizării necorespunzătoare a acestora.

 

Şi la Turda vor fi în alertă

 

Comandantul poliţiei Turda, comisarul Marcel Bogdan, a precizat pentru Radio Transilvania că pe raza municipiului nostru vor patrula aproximativ 30 de poliţişti, completaţi de un număr aproape egal de jandarmi şi agenţi ai poliţiei comunitare. Cu această ocazie comisarul Bogdan a dorit să transmită o urare turdenilor: “Anul 2008 a fost un an plin de evenimente care au necesitat intervenţia poliţiei turdene. La pragul dintre ani ne gândim să remediem neîmplinirile şi greutăţile pe care le-am avut pe parcursul anului care tocmai se încheie, ne propunem să atenuăm efectele lor şi să îmbunătăţim calitatea serviciului poliţienesc sub toate aspectele ce le presupune, referindu-mă aici în primul rând la ordinea şi liniştea publică, siguranţa traficului rutier, la mediul de afaceri şi apărarea patrimoniului. Le doresc tuturor turdenilor, multă sănătate, înţelepciune şi înţelerege. LA MULŢI ANI”, semnează comandantul poliţiei Turda, comisarul Marcel Bogdan.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: