Poliţia de proximitate a trecut la acţiune

nello construct

Poliţia de Proximitate Câmpia Turzii  desfaşoară în unitaţile de învaţamânt o campanie de informare în rândul elevilor şi al preşcolarilor.  Saptamâna 22 – 26 septembrie este Săptămâna Combaterii Criminalităţii ce are ca spaţiu de acţiune unitaţiile de învăţământ. În cadrul acestei campanii se vor aborda  teme  ce ţin de  cauze şi condiţii, delicvenţa juvenilă şi consumul de droguri.

 

Agentul şef al compartimentului  Poliţie de Proximitate din Câmpia Turzii, Pop Ioan Emanoil, doreşte o colaborare cât mai strânsă cu elevii de toate vârstele în scopul unor rezultate cât mai satisfăcătoare. “ Se pune accent pe conştientizarea pericolelor de la o vârsta cât mai mica, pe dialogul dintre elevi şi poliţie pentru evitare starilor conflictuale în şcoli şi domiciliu” a declarat Ioan Pop, Şeful Campartimentului Poliţie de Proximitate.

 

În zilele de 25 – 26 septembrie vor avea loc discuţii cu cei din clasele a 8-a pe tema prevenirii consumului de droguri  şi a diferenţei dintre traficant şi consummator. Poliţia de Proximitate şi Poliţia Rutieră în ziua de 24 septembrie vor împarţii pliante cu informaţii referitoare la prevenirea criminalitaţii în pieţe destinata tuturor cetăţeniilor municipiului Câmpia Turzii. Elevii claselor 1-4 vor fi invitaţi în secţia de Poliţie  Câmpia Turzii pentru o prezentare a ehipamentelor din dotare. Scopul acestor acţiuni este acela de a sensibiliza şi conştientiza pericolele la care sunt expuşi  zi de zi.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: