Pokerstars: sau despre succesul online

foto_122014_pokerstars

Am auzit cu totii de Pokerstars, celebra platforma de poker online care este folosita de sportivi sau actori cunoscuti. Insa, ceea ce multa lume nu stie este Pokerstars. Felul in care aceasta platforma a ajuns numarul 1, pentru ca pana la urma, este povestea unei afaceri bine gandite, a unui plan bine pus in practica si a unei oportunitati transformate intr-un success total. 

Este un model de succes in industria afacerilor, care, in linii mare poate fi urmat fara probleme.

Intai de toate, poate cel mai important aspect este dat de faptul ca utilizatorii platformei de poker a celor de la Pokerstars au fost, sunt si cu siguranta ca vor fi pusi intotdeauna pe primul loc. In momentul in care exista peste 65 de milioane de utilizatori, de fani ai poker-ului, este imposibil sa nu apara unele probleme. Acest lucuru se intampl indiferent de afacere sau de domeniul de activitate. Ceea ce conteaza este insa modul in care aceste probleme sunt rezolvate. Pokerstars a inteles din prima importanta unui serviciu clienti de calitate. Tocmai de aceea, departamentul acest lucreaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an, pentru ca nici un utilizator sa nu aiba nici un fel de probleme.

Al doilea aspect de care cei de la Pokerstars au tinut cont a fost crearea unei platforme cu adevarat profesionsite, care sa poata fi folosita de orice jucator de poker, care sa poata fi inteleasa fara dificultate si care sa functioneze cat mai bine. De aceea au investit intr-o infrastructura de ulima generatie, si in continuare fac investitii pentru a oferi jucatorilor din intreaga lume o experienta unica.

Si, pentru ca sa nu existe absolut nici o diferenta intr un joc de poker jucat cu prietenii, si un joc pe platforma Pokerstars, in cadrul oricarui server care sustine jocurile de poker, functioneaza un asa numit Random Number Generator, (Generator Aleatoriu de Numere), care face ca orice carte ce apare in joc sa fie aleasa aleatoriu. Pana la urma, chiar daca Pokerul este un joc al emotiilor, a felului in care acestea sunt gestionate de jucatori, in acelasi timp, norocul are si el un rol minor pe care il joaca, si poate, tocmai de aceea poker-ul poate fi considerat jocul de perfect de carti.

In final, ca orice ala companie mare, Pokerstars intelege importanta actiunilor de caritate. Chiar daca nu fac public in mod oficial acest lucru, sau cel putin evita sa aduca in discutie acest subiect, multe domenii de cercetare au reusit sa faca descoperiri importante cu ajutorul fondurilor oferite de Pokerstars.

Iata asadar de ce putem vorbi de povestea de succes a Pokerstars. Pentru ca, daca toate aceste aspecte nu ar fi fost respectate, daca aceste valori ar fi fost trecute cu vederea, nu ar mai fi existat o poveste de success. Poate nu ar fi existat nici o poveste despre Pokerstars chiar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top