m install
nello construct

Podul peste Arieș este circulabil pe ambele sensuri

floris

În sfârșit municipalitatea turdeană s-a ținut de cuvânt, podul peste Arieș este circulabil pe ambele sensuri din aceste zile. Ultimul termen avansat a fost finele lunii octombrie.

Lucrările au fost executate de SC.Aria Construct SRL și s-au prelungit cu mai multe luni decât este prevăzut în contractul semnat.

Direcția tehnică din cadrul primăriei Turda a pus întârzierile pe seama condițiilor meteo nefavorabile, dar și a unor lucrări suplimentare. Spre exemplu, pe parcursul lucrărilor de desfacere s-au identificat probleme de natura tehnică şi vicii ascunse privind execuţia iniţială a acestui pod ceea ce a implicat elaborarea de către proiectant a unor noi soluţii complexe optime şi fezabile de refacere a suprastructurii, inclusiv în zona de circulaţie pietonală, precum şi de relocare a reţelelor de utilităţi etc.

Un alt motiv pentru care lucrările au durat atât de mult timp a fost intenția executantului de a consolida pilonii care erau amplasați în albia Arieșului, prin betonarea albiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: