pnl turda

PNL Turda și-a ales noua conducere! (VIDEO)

PNL Turda și-a ales noua echipă, în urma alegerilor interne care au avut loc în cursul zilei de sâmbătă, în prezența unor oficiali politici de rang înalt de la Cluj-Napoca, cum ar fi europarlamentarul Daniel Buda (președintele PNL Cluj), Emil Boc (primar, Cluj-Napoca), Maria Forna (președinte TNL Cluj), Mihaela Suciu (președinte OFL Cluj), Rareș Rusu (vicepreședinte ANFP).

Președinte al PNL Turda a fost ales primarul Cristian Matei, care se află la al doilea mandat câștigat, în calitate de primar. În anul 2020, la alegerile locale, PNL Turda a câștigat funcția de primar, cea de viceprimar, 10 mandate de consilier local (cu care, practic, controlează Consiliul Local), iar ulterior, la alegerile parlamentare, a câștigat și un post de deputat, prin Cristina Burciu.

”Voi continua, ca și până acum, să muncesc pentru dezvoltare. Mi-am propus încă de la primul mandat să transform din temelii orașul nostru, să realizez alături de echipa mea proiecte excepționale, inovatoare, și chiar dacă au fost mereu forțe potrivnice sau oameni care nu mi-au împărtășit ideile și viziunea, acest lucru m-a ambiționat și mai mult să fac ca lucrurile să se întâmple. Am avut mereu convingerea că atunci când vrei să faci, când există implicare, dăruire dar și foarte multă muncă, totul este posibil. Un exemplu concret este cel în care am vorbit despre transportul public exclusiv electric pentru municipiul Turda. Mulți erau rezervați și nu dădeau nicio șansă acestui proiect, lucru care nu m-a descurajat, ci din contră am muncit la acest proiect până l-am implementat și drept dovadă, astăzi, pe străzile din orașul nostru circulă 20 de autobuze electrice. Exemplele pot continua, dar am ales cel mai reprezentativ exemplu pentru că ceea ce vreau să subliniez este că atunci când vrei, totul este posibil.

Un partid politic nu poate funcționa cu un singur om, ci este nevoie de echipă, iar actuala echipă a organizației PNL Turda este formată din oameni extraordinari, oameni dornici să facă parte din schimbare și să muncească pentru dezvoltare. Conform premisei ,,fapte, nu vorbe,, ca și partid, în noul mandat, vom continua să dovedim tuturor că la Turda #SePoate!”, a spus noul președinte ales.

Președintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a remarcat faptul că Turda se dezvoltă cu fonduri europene și a căpătat o viziune europeană.

”Turda se dezvoltă cu fonduri europene dar și cu o viziune europeană! Felicitări primarului Cristian Matei și echipei liberale!

Îl felicit pe domnul primar Cristian Matei pentru câștigarea mandatului de președinte și pe toți colegii care au fost astăzi aleși în pozițiile de conducere. Le mulțumesc și îi felicit pe domnul primar, pe doamna deputat, pe domnii consilieri județeni, locali și pe toți membrii, pentru munca, perseverența și pentru rezultatele politice și administrative de necontestat. Cu domnul Cristian Matei în calitate de primar, Turda este cu adevărat un oraș european, modern, în care s-au investit și se vor investi nu mai puțin de 140 milioane de euro în domenii cheie precum infrastructura de transport, educație, sănătate dar mai ales în turism. Salina Turda este un obiectiv turistic extrem de important la nivel național, european și chiar mondial, care atrage sute de mii de turiști anual și mă bucur că unul dintre proiectele domnului primar este extinderea acesteia cu ajutorul fondurilor europene. Sala Polivalentă este, de asemenea, un proiect major al administrației condusă de primarul Cristian Matei, un obiectiv aflat la un stadiu de execuție de 60%, în care se vor investi peste 17 milioane de euro și care, alături de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, va găzdui cele mai mari evenimente naționale.

La nivelul municipiului Turda există foarte multe proiecte realizate sau în derulare și sunt convins că, odată implementate, echipa liberală condusă de domnul primar Matei vor schimba radical în bine viața tuturor cetățenilor.

Felicitări primarului Cristian Matei și întregii echipe liberale pentru dezvoltarea politică și administrativă a Turzii!”, a transmis Daniel Buda.

Cuvinte de apreciere față de dezvoltarea Turzii sub stindard liberal a avut și primarul Clujului, Emil Boc (vezi video).

NOUA CONDUCERE A PNL TURDA

Președinte:

Matei Cristian

Vicepreședinți:

Cordiș Lucian

Filip Dragoș

Felezeu Călin

Năstase Paul

Sălăgean Aron Adrian

Bobic Ionuț Bogdan

Sârbu Paul Marius

Stănilă Ovidiu Sebastian

Membrii:

Dorin Apahidean

Cojocaru Igor

Costea Anca Nadia

Diță Mihai Șerban

Koble Ladisau Levente

Moldovan George

Popovici Alin

Varo Grigore Lucian

Secretar trezorier:

Miron Niculina

Comentarii

ULTIMELE articole: