marian morar
m install
nello construct

PMP Turda: O nouă ”extraordinară” pentru o nouă șmecherie!

zamblau eugen

Consilierii din Turda sunt convocați mâine la o nouă ședință extraordinară. Pe același tipar: de îndată, de azi pe mâine, fără respectarea legii! Nu are rost să mai amintim că adresa CAA, care stă la baza unui proiect de hotărâre, era depusă de la jumatea lui decembrie 2020 (adică, unde-i urgența?! sau e urgent acum, că ați dormit în papuci, dar vă luați salariile de 100 de milioane de lei?!). ?

Dar, să vedem care e ”urgența” de data asta, pentru care Turda este într-o situație nasoală de tot (conform legii, un fel de forță majoră/maximă necesitate). Nu e niciun război, stați liniștiți! ?

”Urgența” e dată de faptul că la Compania de Apă Arieș, firma condusă de directorul-ginere al primarului, s-au pierdut niște bani. Au fost virați în contul care nu trebuie (sau poate că era tocmai ăla care trebuie, n-avem de unde să știm exact!). Nu-i sumă mare. Doar vreo 254.000 de lei. ?

Și consilierii din majoritatea PNL-UDMR sunt chemați să ridice mânuțele prompt și imediat, fără prea multe comentarii, pentru ca viceprimărița Pîrlea Daniela să spele rufele murdare în famiglia CAA, prin ”promovarea sau nu a acțiunii în răspundere contra directorului financiar”. Ia ghiciți va zice Pîrlea să răspundă cineva pentru că banii au ajuns în alt cont sau va zice ”las că plătesc proștii de consumatori și treaba asta, că ei plătesc oricum tot ce li se bagă pe gât”?! ?

Cam asta e ”urgența” lui Matei. Acum, fie vorba între noi, pentru cine nu ar fi o urgență modul în care dispar 254.000 de lei, dar mai ales modul în care trebuie acoperită treaba?! ?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2