51278354 2203070073046957 7514783992957108224 o

PMP Turda: Locuitorii de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Turda Nouă sunt somați să-și retragă burlanele de scurgere a apei pluviale, rezultată în urma ploilor! Scopul e unul pervers!

 

Locuitorii de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Turda au primit înștiințări prin care sunt somați să-și ridice burlanele de scurgere ale apei pluviale, motivându-se că strada este reabilitată cu bani europeni, iar apa de ploaie ”degradează trotoarele”, motiv pentru care lucrarea nu se poate recepționa.

Dincolo de slaba calitate a lucrărilor de la trotuare, care sunt ”degradate” de apa de ploaie (sic!), trebuie avut în vedere două aspecte:

1. Cel care a făcut proiectarea lucrărilor nu a fost în stare să găsească o soluție pentru rezolvarea acestei probleme, concomitent cu colectarea apelor pluviale (că doar erau bani europeni), iar Primăria acum aruncă totul în cârca cetățenilor de pe acea stradă.

2. După ce cetățenii sunt obligați să caute alte soluții proprii pentru scurgerea apelor pluviale (în canalizarea proprie, apoi în cea a CAA), cei de la CAA vor veni și vor impune plata apei pluviale colectate în canalizarea orașului (în zona de case nu se factura acest lucru, doar la blocuri), majorând astfel facturile oamenilor. Faină șmecherie, nu?!

Turdeni, nu uitați să vă plătiți taxele și impozitele impuse de primarul Cristian Matei și de majoritatea PNL-UDMR, la valori mult mai mari decât cele propuse de PMP Turda! Să aibă ei ce să mai învârtă!

Comentarii

ULTIMELE articole: