marian morar
m install
nello construct

PMP Turda: „Așa arată biletele ilegale folosite de Domeniul Public Turda pentru parcările publice!”

zamblau eugen

În urmă cu o zi, Adrian Nap, președintele și consilierul PMP Turda, l-a acuzat pe directorul societății Domeniul Public Turda de încasarea ilegală a unor sume de bani în parcările din oraș.


Citește și: Adrian Nap îl acuză pe Gheorghe Balahura că a încasat ilegal bani în parcările din Turda! (VIDEO)

Acum, la doar o zi distanță, Adrian Nap a adus în atenția publică dovezi care să-i susțină afirmațile făcute. Potrivit consilierului PMP Turda, Domeniul Public Turda folosește bilete de parcare neconforme, care încalcă prevederile Regulamentului aprobat în Consiliul Local Turda, pentru administrarea parcărilor.

Conform imaginilor, dar și declarațiilor lui Nap, turdenii trebuie să plătească 4 lei într-o parcare publică, banii fiind încasați ilegal. Regulamentul aprobat în Consiliul Local, prevede că trebuie să existe tichete de culori diferite, în funcție de durata de staționare în parcare, de 1/2 oră, 1 oră, 2 ore sau 1 zi.

„Societatea Domeniul Public Turda SA continuă abuzurile la adresa turdenilor, folosind niște bilete de parcare neconforme, care încalcă prevederile Regulamentului aprobat în Consiliul Local Turda, pentru administrarea parcărilor.

Turdenii sunt obligați să achite 4 lei, dacă intră într-o parcare publică, banii fiind încasați ilegal, întrucât conform Regulamentului aprobat în Consiliul Local, trebuie să existe tichete de culori diferite, în funcție de durata de staționare în parcare, de 1/2 oră, 1 oră, 2 ore sau 1 zi.” – PMP Turda

Mai mult decât atât, președintele PMP Turda, susține că această sumă de 4 lei, este achitată și de șoferii care parchează în zona Materna, acest fapt fiind ilegal, deoarece această sumă ar putea fi tarif pentru o oră în parcările din centru, adică din zona A. Astfel, nu poate fi același tarif și pentru Materna.

„Apoi, faptul că la Materna se cere șoferilor 4 lei pentru parcare este din nou ilegal. Pentru că acesta ar putea fi tarif pentru 1 oră în parcările din zona A (centru), dar nu și la Materna.

Iar dincolo de toate astea, nu există tarife aprobate în Consiliul Local Turda, utilizate de Domeniul Public Turda SA, pentru parcările publice (consilierii PNL-UDMR au votat dublarea tarifului pentru parcările de reședință, categoria în care nu sunt incluse parcările publice). S-au aprobat niște tarife, prin 2017, pentru API Turda SRL.” – PMP Turda

Adrian Nap numește toate aceste fapte ca fiind abuzuri și acuză Domeniul Public Turda că a distrus o societate profitabilă și bine organizată care avea tarife rezonabile. De asemenea, numește toate aceste acțiuni ca fiind o bătaie de joc la adresa turdenilor.

„Sunt abuzuri foarte grave. Se încasează niște bani, ilegal. Nici nu știm la cine ajung acești bani. Directorul de la Domeniul Public, Balahura Gheorghe, încă nu s-a prezentat în Consiliul Local, pentru a răspunde unor întrebări, deși avea această obligație.

Au distrus o societate profitabilă, bine organizată, care avea tarife rezonabile, mă refer la API Turda, pentru a aduce această dezorganizare în administrarea parcărilor, la tarife exagerate. Asta își doresc turdenii, cum spune domnul primar Matei? Nu cred! Este bătaie de joc la adresa turdenilor! Și trebuie să înceteze! Dacă nu sunt în stare să gestioneze lucrurile, să plece acasă!” – Adrian Nap, președinte PMP Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2