mirela veres calarași

PMP face echipă cu PNL la Călărași

În aceste zile a fost ales noul viceprimar al comunei Călărași, în persoana fostului edil al comunei, doamna Mirela Vereș de la PNL.

Cu alte cuvinte la conducerea comunei se află o echipă PMP-PNL, formată din primarul Ioan Racolța și viceprimarul Mirela Vereș. Cu această ocazie s-a asigurat și majoritatea în Consiliul Local cele două partide având toate șansele să-și impună proiectele de hotărâre elaborate în sprijinul comunității pe care o reprezintă.

Reamintim că la finele lunii octombrie, Ioan Racolța primarul ales în urma alegerilor locale din luna septembrie a depus jurământul de investitură alături de consilierii locali.

Ioan Racolța a mai fost primarul comunei Călărași timp de 4 mandate. Mai exact, candidatul PMP a venit cu o experiență solidă în administrația locală având mandate de primar între anii 2004-2017.

La rândul său viceprimarul Mirela Vereș și-a îndeplinit cu succes obiectivele în perioada 2017-2020, iar acum își dorește să fie din nou în slujba comunității și a oamenilor, la fel ca în perioada în care a profesat în învățământ.

Comentarii

ULTIMELE articole: