PMP Cluj: Demisiile din PMP Turda au fost exagerate

logo-1-728x450

În urma verificării celor 38 de cereri de demisie depuse la sediul Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară, s-a constatat faptul că doar 5 cereri (13%) aparțineau unor persoane care aveau calitatea de membru al partidului.

Citește și:

Demisii la PMP Turda: 38 de cereri de demisie depuse la Cluj!

În cazul celor 5 persoane, majoritatea fiind inactive în ultima perioadă, s-a luat act de demisia depusă, care este un act unilateral, și s-a procesat radierea persoanelor respective din opis-ul cu membrii de partid care aparțin organizației locale a Partidului Mișcarea Populară Turda, respectiv organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară.

Este regretabil, totuși, că s-a încercat crearea și transmiterea unei informații nereale privind numărul de demisii care aparțin unor persoane care au calitatea de membru PMP, prin intermediul căreia s-au transmis public, inclusiv prin mass media, informații eronate care au fost mult distorsionate în comparație cu realitatea faptică.

Repetăm precizarea: doar 5 din cele 38 de demisii depuse la sediul organizației județene a PMP Cluj aparțin unor persoane care au calitatea de membru de partid.

Pe această cale, rugăm organele de media care au preluat aceste informații, să revină asupra informațiilor publicate, în spiritul adevărului, și să transmită precizările noastre, în urma verificărilor efectuate în ceea ce privește calitatea de membru a persoanelor care au transmis cele 38 de demisii la sediul organizației județene a PMP Cluj.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top