m install
nello construct

PLUS Turda îi contrazice pe cei de la USR: Procedura de desemnare a candidaților este în curs!

floris

Organizația PLUS Turda a dat publicității propria listă de candidați, urmând ca lista finală de candidați ai alianței USR-PLUS să fie stabilită ulterior. Practic, cei de la PLUS îi contrazic pe cei de la USR Turda, care au susținut că s-a definitivat lista și că s-a stabilit candidatul pentru funcția de primar, în persoana lui Andrei Suciu.

Lucru care nu este adevărat, iar TurdaNews a mai scris despre dezinformarea celor de la USR Turda.

Citește și:

La câteva zile după ce USR Turda a anunțat ”lista de candidați”, conducerea județeană a USR spune că ”nu e definitivă” și că încă ”sunt negocieri”!

Întrucât cele două partide nu au ajuns la o înțelegere în județul Cluj, stabilirea listei de candidați și a regulilor de paritate s-a transmis pentru rezolvare spre București.

Pentru funcția de primar, PLUS Turda îl propune pe Radu Soporan. Spre deosebire de Andrei Suciu, care nu are un loc de muncă, Radu Soporan este manager la un important dealer de automobile din Cluj-Napoca. În plus, numele său nu a fost vehiculat în niciun scandal public, așa cum a fost cel al lui Andrei Suciu, care a fost implicat în protejarea celor care au făcut jaful de la Zoo Turda (lucru dovedit în instanță).

Pentru Consiliul Local Turda, lista îi cuprinde pe: Gabriela Blăniță, Viorel Nemeș, Mery Turdean, Mihaela Voultsios, Călin Adruș, Timea Kirsch-Mangu, marcela Oltean și Sorin Șandor.

Rămâne ca Bucureștiul să stabilească lista finală pentru Consiliul Local Turda, dar și candidatul pentru funcția de primar.

Publicarea acestor precizări din partea PLUS Turda discreditează total organizația USR Turda, care a susținut că lista a fost definitivată.

”USR Turda a transmis deja un comunicat cu privire la lista de candidați comuni care a fost stabilită după încheierea negocierilor cu PLUS la nivel local. Protocolul semnat de reprezentanții celor 2 formațiuni este valid și a fost încheiat cu respectarea protocolului de alianță încheiat între USR și PLUS la nivel național. Alianța respectă independența fiecărui partener, care este responsabil să-și urmeze propriile reguli.”, au susținut cei de la USR Turda, care i-au contrazis și pe șefii lor de la Cluj.

Citește și:

Împins de la spate de Emil Turdean, Ciprian Rigman (USR Turda) pune tunurile pe USR Cluj, acuzându-i că mint!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: