Ploscoș: Îndemn la reclamații pentru… montarea unui releu de telefonie mobilă în zonă!

nello construct

Un localnic din comuna Ploscoș le-a adresat consătenilor săi îndemnul de a face reclamații către firmele de telefonie mobilă, pentru a-i determina să instaleze un releu în zonă, făcând posibilă astfel existența unui semnal care să poate fi utilizat pentru recepția sau inițierea unor apeluri telefonice.

”Probabil ca mai sunt multi localnici si vizitatori care au probleme mari cu semnalul de telefonie mobila. Am facut in iunie-iulie cate o plangere atat la Digi cat si la Vodafone pentru remedierea situatiei. La Orange nu am facut pentru ca nu sunt abonat/utilizator. Digi a raspuns ca au in vedere extinderea retelei in Ploscos undeva in viitor, fara sa dea un raspuns concret. De cealalta parte, Vodafone, dupa o serie de clarificari, a raspuns ca si ei au un proiect de extindere a retelei si de instalare a unui releu in zona, la fel fara un termen. Insa telefonic mi-au transmis inginerii lor de sistem sa folosesc apelarea prin Wi-Fi, ceea ce e absurd avand in vedere ca din cate stiu nu exista fibra optica functionala in sat.

Va indemn pe toti cei ce aveti probleme cu semnalul, indiferent de compania de telefonie la care sunteti abonati, faceti plangere directa catre ei, cereti si voi extinderea serviciilor. Numai prin inmultirea plangerilor si a cererilor de instalare a releului se vor misca lucrurile. Prin lege sunt obligati sa ofere servicii peste tot pe unde au clienti, altfel ANCOM ii amendeaza daca refuza in scris. Spor la scris reclamatii!”, le-a transmis locuitorul din Ploscoș.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: