m install
nello construct

Ploaie de amenzi în week-end pentru soferii contravenienți din Turda și Câmpia Turzii!

floris

Poliţiştii clujeni au fost prezenţi și la sfârșitul săptămânii pe principalele artere de circulaţie pentru a fluidiza traficul şi pentru a crește gradul de siguranță rutieră.

Poliţiştii rutieri au acţionat, în perioada 10-13 martie a.c., pe raza localităților urbane, precum și pe sectoarele de drum național din județul Cluj pentru fluidizarea traficului, astfel încât să fie evitate, pe cât posibil, blocajele rutiere. Totodată, activitatea a avut ca şi scop prevenirea şi combaterea abaterilor rutiere, cauze ale accidentelor de circulaţie, precum şi a transportului ilicit de mărfuri.

Acţiunea s-a axat, cu precădere, pe respectarea prevederilor legale privind viteza de deplasare a autovehiculelor și combaterii faptelor de conducere a autovehiculelor sub influența alcoolului.

Iată câteva exemple de contraventii depistate în zona noastră:

La data de 11 martie a.c., în jurul orelor 20:40, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 38 ani, din Turda, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Victoriei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate spitalicească, unde acesta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

* La data de 12 martie a.c., în jurul orelor 01:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 24 ani, din comuna Iara, județul Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Iara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere
Conducătorul auto a fost condus la o unitate spitalicească unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

* La data de 12 martie a.c., în jurul orelor 00:20, politiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii au depistat un bărbat de 30 ani, din comuna Unirea, județul Alba, care a condus autoturismul pe str. Laminoriștilor, din direcţia Turda spre Luduș, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost condus la o unitate spitalicească unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: