m install
nello construct

Plățile în cadrul stadionului Cluj Arena se pot achita și electronic!

floris

Pentru a veni în întâmpinarea multiplelor solicitări primite în ultima perioadă de timp, Consiliul Județean Cluj informează publicul interesat asupra faptului că, începând de marți, 22 octombrie 2019, stadionul Cluj Arena oferă o nouă facilitate cetățenilor. Mai precis, este vorba de două noi dispozitive electronice de tip „POS”, prin intermediul cărora se vor putea efectua plăți fără niciun comision, într-un timp extrem de scurt și în condiții maxime de siguranță.

 

 Astfel, din această săptămână, în cadrul Cluj Arena se vor putea achita prin intermediul cardului bancar nu mai puțin de 47 de taxe și tarife diferite, plăți care până acum se realizau doar cu numerar sau cu ordin de plată. În principal, prin intermediul acestui serviciu de plată POS, clienții își vor putea achita abonamentele la sala de fitness, taxa pentru închirierea sălii de conferințe, tariful pentru închirierea diverselor spații  multifuncționale, etc. De asemenea, tot prin intermediul POS-ului se vor putea achita și abonamentele de parcare sub/supraterană, cu excepția tichetelor de parcare pe oră, care vor putea fi procurate, la fel ca până acum, de la automatele specializate din cadrul parcărilor.

Reamintim totodată faptul că această facilitate de plată POS este disponibilă şi la sediul Consiliului Județean Cluj. Astfel, fără a suporta niciun fel de comision de tranzacționare, cetățenii pot achita la casieria Consiliului Județean diferite taxe în domeniul urbanismului și al autorizării lucrărilor de construire, taxe speciale pentru eliberarea de copii și extrase ale documentelor deținute în arhiva instituției sau ale celor care constituie informații de interes public, tarife pentru ghidaje turistice de specialitate, chirii, redevențe, etc. Bineînțeles, cetățenii vor putea opta, în continuare, să achite în numerar sau cu ordin de plată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: