m install
nello construct

Plata parcării pe raza municipiului Turda se poate face şi prin SMS!

floris

Conducerea societăţii Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL a anunţat că de la 1 august plata parcării se poate face şi prin SMS.

"Cu data de 01.08.2014 se poate achita parcarea cu plata in Municipiul Turda si prin SMS, la 7420, valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote", a precizat directorul SC API Turda SRL, Ovidiu Marian.

Tarifele pentru parcare, prin intermediul SMS-ului sunt următoarele: 30 minute – 0,25 euro plus TVA, 1 oră – 0,45 minute plus TVA, 2 ore – 0,65 euro plus TVA, 1 zi – 1,1 euro plus TVA.

Concret, pentru plata locului de parcare prin SMS, utilizatorul trebuie să trimită un SMS la numărul scurt 7420, mesajul conţinând următoarele:

– 3 cifre corespunzătoare duratei de staţionare (331 – o jumătate de oră, 332 – o oră, 333 – 2 ore şi 334  – o zi), după care se adaugă numărul de înmatriculare al maşinii.

Un exemplu de mesaj SMS de acest gen ar avea forma: 332 CJ01ABC, în cazul în care se doreşte plata parcării pentru o oră, iar numărul de înmatriculare al maşinii este CJ01ABC.

"Două sau mai multe SMS-uri consecutive însumează timpul de parcare. Lipsa SMS-ului de răspuns înseamnă neplata parcării", mai precizează oficialii SC API Turda SRL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: