m install
nello construct

Plan de Mobilitate Urbană la Turda

floris

Administrația locală se pregătește să realizeze un Plan de Mobilitate Urbană (PMU) pe baza căruia va putea solicita fonduri europene pentru dezvoltarea transportului urban. Realizarea acestui plan durează patru până la șase luni de zile, sperăm să fie gata cu aproximație în luna aprilie a anului 2017, timp în care va fi inventariat și scanat practic tot municipiul Turda.

Planul de Mobilitate Urbană va stabili exact numărul de trasee și de autobuze noi de care este nevoie, echipate cu GPS, echipate cu rampe pentru persoane cu dizabilități, cu sistem de ticketing, pentru a corespunde normelor europene, se vor putea achiziționa autobuze electrice de ultimă generație, care costă între 150.000 și 200.000 de euro.

În această săptămână administrația locală va înscrie municipiul Turda în registrul european, urmând ca în următoarele săptămâni să se realizeze licitația pentru consultantul de specialitate, anunță primarul Matei Cristian. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: