m install
nello construct

PIN Câmpia Turzii a adunat 2000 de semnături în campania „SOS Spitalu’!”

floris

Partidul Iniţiativa Naţională (PIN) din Câmpia Turzii a reuşit strângerea a 2000 de semnături de susţinere a petiţiei prin care se cere renunţarea la intenţia Ministerului Sănătăţii de comasare a Spitalului Municipal Câmpia Turzii cu Spitalul Municipal Turda.

Oficialii PIN au trimis petiţia, însoţită de tabelele cu cele 2000 de semnături la Ministerul Sănătăţii.

„Datorită faptului că pe site-ul Ministerului Sănătăţii Spitalul Municipal din Câmpia Turzii figurează pe lista spitalelor care urmează a fi comasate, am înaintat această petiţie prin care vă cerem expres Ministerului Sănătăţii să revină asupra acestei decizii, decizie care pune în pericol calitatea actului medical pentru aproximativ 60.000 de oameni, arondaţi în prezent spitalului, sub pretextul reducerii unor cheltuieli (nesemnificative după părerea noastră). Atragem atenţia că prin mutarea deciziei administrative la nivelul Spitalului Municipal Turda, Spitalul din Câmpia Turzii va deveni o cenuşăreasă a Spitalului turdean”, a precizat Marian Morar (foto), consilier local în cadrul CL Câmpia Turzii şi lider al organizaţiei locale a PIN, în adresa înaintată Ministerului Sănătăţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: