m install
nello construct

Piesa „Paharele lui Cupidon” s-a jucat cu sala plină

floris

Sala de spectacole a Teatrului Municipal Turda a fost luată cu asalt de turdenii veniţi în număr mare pentru a viziona piesa "Paharele lui Cupidon", pusă în scenă duminică 12 februarie cu începere de la ora 18,30.

Oferta de week-end a municipalului turdean s-a dovedit a fi inspirată, majoritatea celor prezenţi spunând că este o bună ocazie de petrecere a timpului liber. Premiile puse în joc la tombola organizată la finalul reprezentaţiei au constituit "cireaşa de pe tort", trei perechi beneficiind de un week-end romantic oferit de Pensiunea Craiu, o cină festivă şi un tort, plus câte o sticlă de şampanie, toate oferite prin colaborarea Radio Transilvania, Teatrul Municipal Turda.

Câştigatorii au fost desemnaţi pe baza numărului de înregistrare al biletului. La final, o fetiţă din public a extras biletele câştigătoare.

Narcisa Pintea, directorul teatrului, a declarat cu această ocazie că şi pentru luna martie, turdenii vor beneficia de astfel de surprize din partea instituţiei.

"Astăzi am dat startul unei unei iniţiative aparţinând teatrului turdean, intitulată – oferte de week-end. Pentru luna martie la tombolă am pregătit aparatură electrocasnică. Mizăm pe un număr mare de spectatori….în plus la finele săptămânii oamenii au mai mult timp liber, aşa că-i invităm să calce pragul instituţiei noastre şi le promitem spectacole deosebite" explică Narcisa Pintea.

Piesa "Paharele lui Cupidon", a cărei premieră a avut loc în 15 aprilie 2011, a primit cronici favorabile nu numai în presa locală, ci şi în publicaţii de specialitate. Site-ul Art Act Magazine i-a dedicat un articol elogios, sub titlul "Succes garantat pentru Teatrul Municipal din Turda"!

Art Act Magazine este un site de actualitate şi analiză culturală, cu articole nepreluate din alte publicaţii, după cum precizează chiar făuritorii lui. Site-ul are versiuni în limbile română şi engleză.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: