daniel dobos demis

Pierre Dassilu/Daniel Doboș despre Andrei Suciu (USR): Ați avea încredere într-un om care nu este în stare să își găsească pentru el singur un loc de muncă constant și bine plătit?

Fostul președinte al USR Turda, Daniel Doboș/Pierre Dassilu a ieșit public cu o declarație care-l vizează pe Andrei Suciu, candidatul anunțat de USR pentru Primăria Turda. Daniel Doboș îl ”desființează” pe Andrei Suciu și spune că alianța dintre USR și PLUS ar trebui să stabilească un alt canddat. Totodată, face referire la unele disensiuni în alianța USR-PLUS de la Turda, în urma anunțării premature a candidaturii lui Andrei Suciu.

 

”USR/PLUS Turda? Nu stim deloc cati din votantii actuali prefera USR sau PLUS. Ceea ce este cert, pozitionarea prematura pentru candidatura la Primaria Turda, fara consultarea PLUS Turda, nu au facut decat sa descurajeze votanti ai partidului lui Dacian Ciolos.

Pentru USR Turda, rezultatul actual ar trebui sa fie un esec. Insa nimeni nu isi va asuma raspunderea politica si nici nu isi va pune intrebarea daca candidatura lui Andrei este oportuna. Valul de simpatie pentru USR nu se regaseste in rezultatele USR Turda.

Un candidat comun USR si PLUS pentru Primaria Turda ar creea poate sinergia necesara. Insa aici vorbim despre un candidat comun proaspat. Un om care isi dovedeste zilnic aptitudinile profesionale si nu doar odata la 2 ani. Sau voi ati avea incredere intr-un om care va spune ca va oferi locuri de munca bine platite turdenilor, daca va fi ales, insa nu este in stare sa isi gaseasca pentru el singur un loc de munca constant si bine platit?”, a scris Daniel Doboș/Pierre Dassilu pe contul său de Facebook.

Daniel Doboș face referire la faptul că vicepreședintele USR Turda, Andrei Suciu, cel care a fost anunțat candidat pentru funcția de primar al Turzii la alegerile locale din anul 2020, n-ar fi în stare să-și găsească un loc de muncă bine plătit.

Într-un comentariu la această postare, președintele USR Turda, Ciprian Rigman, i-a spus că ”se cam grăbește” cu concluziile și că la anul ”altfel vor sta lucrurile”, cei de la PNL nefiind câștigătorii, așa cum analizase Daniel Doboș.

Comentarii

ULTIMELE articole: