m install
nello construct

Pierdere imensă pentru Turda! Profesorul Călin Felezeu a trecut la cele veșnice!

floris

„O enciclopedie istorică, un pedagog excepțional, un om al cărții”, așa l-a caracterizat profesorul Ciprian Rigman pe Călin Felezeu, unul dintre cei mai respectați oameni din învățământul românesc!

Din păcate, astăzi, profesorul universitar Călin Felezeu a trecut la cele veșnice.

„Astăzi, a plecat spre cerurile mai bune, pentru a istorisi, ca nimeni altul, despre timpurile trecute și prezente, profesorul universitar Călin Felezeu. O enciclopedie istorică, un pedagog excepțional, un om al cărții, un povestitor ca în „1001 de nopți”, o generozitate greu de aflat, un suflet mare, cât toată inima lui care a spus stop astăzi, un prieten cu eleganța parfumului lumilor apuse, când domnii erau domni, iar cuvântul era cuvânt…

Cred că toți aveți sau ați avut un unchi bonom, empatic, optimist, volubil, generos, cald, șugubăț, uneori, dar cu eleganță, erudit și adaptabil, care este sau era o bucurie a întâlnirii pentru voi. Așa era Călin…

Dumnezeu să te odihnească, Efendi, așa cum îi plăcea să fie alintat de prieteni și amici!” a transmis profesorul Ciprian Rigman.

Prof.univ.dr. Călin Felezeu a fost unul dintre cei mai mari istorici ai României, profesor universitar doctor în cadrul Universității „Babeș Bolyai”, un suflet atât de bun și un caracter cinstit și cu credință în Domnul.

Călin Felezeu a ocupat și funcția de consilier județean din partea PNL. Instituția a transmis un mesaj de adio.

„Consiliul Județean Cluj își exprimă profundul regret prilejuit de trecerea la cele veșnice a consilierului județean profesor universitar doctor Călin Felezeu, fost decan al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babes-Bolyai.

🙏Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis Consiliul Județean Cluj.

Dumnezeu să-l odihnească!

foto: facebook Ciprian Rigman

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: