nello construct

Petrecere şi la Luncani

După Fiii Satului Luna, a venit rândul celor din Luncani să se bucure de o astfel de manifestare. Primarul Aurel Giurgiu le-a făcut o mare bucurie oamenilor oferindu-le o zi plină de evenimente. Duminică, oamenii din Luncani s-au strâns cu mic cu mare pentru a se bucura de ziua lor. Ziua Satului nu avea cum să fie ratată acum, mai ales după ce anul trecut a fost o adevărată reuşită.

 

Luncaniul şi-a omagiat mai întâi eroii. La monumentul eroilor s-a săvârşit un parastas în memoria lor şi s-au depus coroane de flori.

A început apoi spectacolul, cu o sumedenie de artişti îndrăgiţi: Adriana Hagău, Amalia Chiper, Dona Rogoz, Vasile Mureşan, mai multe ansambluri folclorice, Maria Dan Golban, Alexandru Pârgaru şi mai ales Ionuţ Fulea au urcat rând pe rând pe scena căminului cultural şi au încântat asistenţa. „Suntem datori în faţa acestor oameni. Trebuie să le oferim şi proiectele pe care le-am promis în campanie, dar şi astfel de momente de destindere”, ne-a declarat primarul Aurel Giurgiu.

Cei din Luncani au stat până târziu să vadă şi focurile de artificii pregătite de autorităţi, iar la final i-au cerut primarului să promită că la anul va fi şi mai bine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: